Decsi-KIss Dorka
   
Name*:
Email*:
Message:
A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező
 
 

 

KAPCSOLAT
 

GARANCIA

Rendeltetésszerű használat esetén - a vásárlást igazoló számlával vagy blokkal - ékszereimre és a szerelékekre (szerelőpálcák, szerelőkarikák, fülbevaló-akasztók) egy év garancia vonatkozik. Ez idő alatt az ékszereket – rendeltetésszerű használat melletti elhasználódás esetén – díjmentesen javítjuk. A visszaküldés postaköltségét a vásárló állja.

Elállási jog

Internetes vásárláskor úgynevezett "távol lévők között kötött szerződés" jön létre. Erről részletesen: 17/1999. Kormányrendeletben olvashatsz. Az elállási jog azt jelenti, hogy az interneten megkötött szerződéstől a vevő egyoldalúan visszaléphet: a termék visszaküldése után az eladótól visszakövetelheti a termék árát. Az ellenállási jog azt ellensúlyozza, hogy a terméket az interneten nem tudtad megfogni, kipróbálni, megvizsgálni. Ha úgy döntesz, hogy élsz elállási jogoddal, nem kell megindokolnod, tehát akkor is visszaküldheted, ha nincs semmi baja, csak nem olyan, amilyet képzeltél. Az elállási jogot a termék átvétele után 8 munkanapig lehet kezdeményezni. A termék átvételét elsősorban a blokkal, számlával tudod igazolni. Az elállási jog alatt a vevő a terméket kipróbálhatja, a terméket a csomagolásból kibonthatja. Az elállási jogot személyesen, szóban, telefonon, emailben, hagyományos levélben, vagy akár faxon is közölhetjük az eladóval, bizonyíthatóság miatt célszerű azonban írásos formában megtenni. Az elállási jogot nem lehet korlátozni azáltal, hogy az eladó megköveteli, hogy az eredeti csomagolásban küldje vissza a vevő. Amint a visszaküldés megtörtént (melynek összegét a vevő viseli), az eladónak a termék árát 30 napon belül meg kell küldenie a vevő részére. 


 

 

 

MIYUKI GYÖNGY

Hatvan évvel ezelőtt, mikor Seiichi Katsuoka először találkozott üveggyöngyökkel, lenyűgözte őt azok ragyogása és szépsége, így 1949-ben úgy döntött, életét az üveggyöngykészítés mesterségének kitanulásának áldozza. Seiichi gyönyörű, minőségi üveg kásagyöngyök iránti szenvedélyét örökölte fia, Hiroshi, aki a szenvedélyt innovációval párosítva elkezdte az új gyöngytípusok megalkotását. Munkája eredményeképpen létrejött a MIYUKI vállalat, amely Japán első sikeres gyöngy-gyára. Azóta a MIYUKI folytatja Hiroshi innovatív elképzeléseit, több új és csodálatos gyöngyöt alkottak, pl. a Delica, Drop és Twisted, hogy csak néhányat említsünk. Elhivatottan fejlesztik a vonzó és gyönyörű gyöngyöket. A MIYUKI üveggyöngyök világszínvonalúak minőségük, ragyogásuk, és egyforma alakjuk miatt. Divattervezők, művészek és gyöngykedvelők egyaránt keresik.
(forrás: http://www.miyuki-beads.co.jp/english/seed/index.html)

GYÖNGYPLÁZA HÍREK

A Gyöngypláza elindításával az volt a célunk, hogy mindenki számára elérhetővé tegyük az egyedi, kézzel készült, mégis minőségi gyöngyékszereket. Az egyedi ékszer remek ajándék idős hölgynek, középkorú asszonynak, fiatal lánynak, kislányoknak egyaránt, hiszen mindenki szereti az exkluzív megjelenést.

Tetszenek az ékszerek?
Ajánlanád valakinek ezt az oldalt?
Írd be az email-címét:
Írd be ezt a szót: