Decsi-KIss Dorka
   
Name*:
Email*:
Message:
A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező
 
 

 

KAPCSOLAT
 

MEGVÁSÁROLHATÓ MINTÁK

A megvásárolható minták részletes, lépésről lépésre készített, úgynevezett fázisfotókat, illetve hozzájuk tartozó magyar és angol nyelvű leírást tartalmaznak. A minták segítségével a vásárló elkészítheti saját gyöngyékszerét tetszőleges szín- és méretkombinációban, hiszen a mintában leírtak csupán segítő útmutatóul szolgálnak az ékszer elkészítéséhez, az egyes gyöngyök színét, fajtáját (miyuki delica, toho treasures, Preciosa kása vagy szalma, ólomkristály, Swarovski, stb.) a vásárló választhatja ki. Így a minta segítségével akár az otthon megtalálható gyöngy alapanyagból elkészítheti az ékszert.

  FELTÖLTÉS ALATT!
   
   
   
   

 

MIYUKI GYÖNGY

Hatvan évvel ezelőtt, mikor Seiichi Katsuoka először találkozott üveggyöngyökkel, lenyűgözte őt azok ragyogása és szépsége, így 1949-ben úgy döntött, életét az üveggyöngykészítés mesterségének kitanulásának áldozza. Seiichi gyönyörű, minőségi üveg kásagyöngyök iránti szenvedélyét örökölte fia, Hiroshi, aki a szenvedélyt innovációval párosítva elkezdte az új gyöngytípusok megalkotását. Munkája eredményeképpen létrejött a MIYUKI vállalat, amely Japán első sikeres gyöngy-gyára. Azóta a MIYUKI folytatja Hiroshi innovatív elképzeléseit, több új és csodálatos gyöngyöt alkottak, pl. a Delica, Drop és Twisted, hogy csak néhányat említsünk. Elhivatottan fejlesztik a vonzó és gyönyörű gyöngyöket. A MIYUKI üveggyöngyök világszínvonalúak minőségük, ragyogásuk, és egyforma alakjuk miatt. Divattervezők, művészek és gyöngykedvelők egyaránt keresik.
(forrás: http://www.miyuki-beads.co.jp/english/seed/index.html)

GYÖNGYPLÁZA HÍREK

A Gyöngypláza elindításával az volt a célunk, hogy mindenki számára elérhetővé tegyük az egyedi, kézzel készült, mégis minőségi gyöngyékszereket. Az egyedi ékszer remek ajándék idős hölgynek, középkorú asszonynak, fiatal lánynak, kislányoknak egyaránt, hiszen mindenki szereti az exkluzív megjelenést.

AMENNYIBEN TETSZENEK
AZ ITT LÁTOTT ÉKSZEREK KÉRLEK

AJÁNLD AZ OLDALT!
Írd be azt az email címet,
akinek ajánlani szeretnéd az oldalt:
Írd be ezt a szót: