Decsi-KIss Dorka
   
Name*:
Email*:
Message:
A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező
 
 

 

KAPCSOLAT
 

VÁSÁRLÁSI FELTÉTELEK

Szerződés

A szerződés tárgya a gyöngypláza.hu internetes áruházban található valamennyi árucikk. Az internetes áruházban található valamennyi árucikk tulajdonságai megtudhatók a hozzá tartozó termékleírásból. Az árucikkek fotói a legjobb szándékunk ellenére sem mindig tükrözik pontosan a valóságot.
Az internetes szerződéskötés kattintással vagy elektronikus levelezés útján, ráutaló magatartással valósul meg. A gyöngypláza.hu oldallal létrejövő szerződés nyelve a magyar, a szerződések nem minősülnek írásba foglalt szerződésnek, azokat az eladó nem iktatja. A felek közötti szerződéses jogviszonyban a magyar jog szabályai, elsődlegesen a Polgári Törvénykönyvről szóló 1959. évi IV. törvény, az elektronikus kereskedelmi szolgáltatásokról szóló 2001. évi CVIII. törvény, a távollevők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II.5) Kormányrendelet rendelkezései az irányadóak. Az üzletszabályzat a Regisztráció menüpontban található.

Garancia

Rendeltetésszerű használat esetén vásárlási blokkal ékszereimre és a szerelékekre (szerelőpálcák, szerelőkarikák, fülbevaló akasztók) egy év garancia vonatkozik. Ez idő alatt az ékszereket – rendeltetésszerű használat melletti elhasználódás esetén – díjmentesen javítjuk. A visszaküldés postaköltségét a vásárló állja.

Elállási jog

Internetes vásárláskor úgynevezett "távol lévők között kötött szerződés" jön létre. Erről részletesen: 17/1999. Kormányrendeletben olvashatsz. Az elállási jog azt jelenti, hogy az interneten megkötött szerződéstől a vevő egyoldalúan visszaléphet: a termék visszaküldése után az eladótól visszakövetelheti a termék árát. Az ellenállási jog azt ellensúlyozza, hogy a terméket az interneten nem tudtad megfogni, kipróbálni, megvizsgálni. Ha úgy döntesz, hogy élsz elállási jogoddal,
nem kell megindokolnod, tehát akkor is visszaküldheted, ha nincs semmi baja, csak nem olyan, amilyet képzeltél. Az elállási jogot a termék átvétele után 8 munkanapig lehet kezdeményezni. A termék átvételét elsősorban a blokkal, számlával tudod igazolni. Az elállási jog alatt a vevő a terméket kipróbálhatja, a terméket a csomagolásból kibonthatja. Az elállási jogot személyesen, szóban, telefonon, emailben, hagyományos levélben, vagy akár faxon is közölhetjük az eladónak. Bizonyíthatóság miatt célszerű azonban írásos formában megtenni. Az elállási jogot nem lehet korlátozni azáltal, hogy az eladó megköveteli, hogy az eredeti csomagolásban küldje vissza a vevő. Amint a visszaküldés megtörtént (melynek összegét a vevő viseli), az eladónak a termék árát 30 napon belül meg kell küldenie a vevő részére.

ÜZLETSZABÁLYZAT

Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kívánsz lenni a gyöngypláza.hu weboldalnak, olvasd el szerződési feltételeket, és csak akkor vedd igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben minden pontjával egyetértesz és kötelező érvényűnek tekinted magadra nézve.

Az interneten - kattintással vagy elektronikus levelezés útján - ráutaló magatartással valósul meg a szerződéskötés. A honlap használatának segítségével létrejövő szerződések nyelve a magyar, az ily módon kötött szerződések nem minősülnek írásba foglalt szerződésnek, és azokat az eladó nem iktatja. A felek közötti szerződéses jogviszonyban a magyar jog szabályai, elsődlegesen a Polgári Törvénykönyvről szóló 1959. évi IV. törvény, az elektronikus kereskedelmi szolgáltatásokról szóló 2001. évi CVIII. törvény, a távollevők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II.5) Kormányrendelet rendelkezései az irányadóak.

A szerződés tárgya a gyöngypláza.hu internetes áruházban található valamennyi árucikk. Az internetes áruházban található valamennyi árucikk tulajdonságai megtudhatók a hozzá tartozó termékleírásból. Az árucikkek fotói a legjobb szándékunk ellenére sem mindig tükrözik pontosan a valóságot.

Fizetési feltételek

A termék mellett feltüntetett vételár tartalmazza az általános forgalmi adót is. A vételárak nem változnak meg a termék megrendelése és kézhezvétele között. A fizetés történhet készpénzzel, átutalással, utánvétel postautalvánnyal, ez utóbbi díja a vevőt terheli. A vevő a megrendelésével vállalja, hogy a megrendelt árut átveszi és a vételárat az előírt fizetési határidőre maradéktalanul kifizeti.

Szállítási feltételek, határidők

A megrendelt áru átvehető a gyöngypláza.hu üzletében (1155 Bp., Kolozsvár u. 51.). Kiszállítása postai úton a megrendelésben megadott címre történik ajánlott, tértivevényes, elsőbbségi küldeményként. Az ékszereket légbuborékos biztonsági csomagolással látom el. A raktáron lévő árucikkek akár azonnal, de legkésőbb 3 munkanap alatt kerülnek kiszállításra. Ha a megrendelt árucikk nincs raktáron, akkor a szállítási határidő attól függ, hogy mennyi idő alatt tudom beszerezni/elkészíteni azt. Ez kb. 10-15 munkanap. A pontos határidőt a vevővel egyeztetjük.

Egyes árucikkek esetében előfordulhat, hogy a forgalmazók azt már nem tudják szállítani, és így a megrendelést nem tudom teljesíteni. Amennyiben ez történik, erről értesítelek. Ha a vevő egyszerre több szállítási idejű árucikket rendel meg, a szállítás mindig a magasabb elérhetőségi időn belül történik.

Kérlek, hogy postai szállítás esetén mindig ellenőrizd a csomag sértetlenségét. Amennyiben a csomag sérült, vagy fel van bontva, vetess fel jegyzőkönyvet és ne vedd át a küldeményt. Ilyen esetben engem is értesíts a Vevőszolgálat bármelyik elérhetőségén.

Sikertelen kézbesítés

A vevő hibájából meghiúsult kézbesítés miatti újraküldés költségei minden esetben vevőt terhelik.

Adatkezelés:

A regisztráció, illetve a vásárlás során közölt adatokat bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk át. Ez alól kivételt képez a csomag kiszállítása. Ekkor a kiszállításhoz szükséges adatait a postának, illetve megbízott futár cégnek kiadjuk. Maradéktalanul betartjuk a 2001. évi CVIII. adatvédelmi törvény ide vonatkozó szabályait.

*Mivel a rendszer új és tesztelés alatt áll, kérlek, ha bármilyen kérdésed, észrevételed van, keress fel.

adatvédelmi nyilatkozat

Adataidat megőrizzük, harmadik fél számára nem adjuk ki. Ez alól kivételt képez a csomag kiszállítása. Ekkor a kiszállításhoz szükséges adatait a postának, illetve megbízott futár cégnek kiadjuk.

POSTÁZÁS

Utánvétel postautalvánnyal ajánlott küldeményként

5.000 Ft értékig 930 Ft
10.000 Ft értékig 1.045 Ft
20.000 Ft értékig 1.330 Ft
30.000 Ft értékig 1.460 Ft
30.000 Ft felett a postázás díját átvállaljuk.

Előreutalás esetén ajánlott küldeményként

(több termék együttes postázása esetén változhat)
315 Ft

Előreutalás esetén elsőbbségi ajánlott küldeményként

(több termék együttes vásárlása esetén változhat)
340 Ft

Előreutalás esetén futárral

(több termék együttes postázása esetén sem változik)
1000 Ft

 

MIYUKI GYÖNGY

Hatvan évvel ezelőtt, mikor Seiichi Katsuoka először találkozott üveggyöngyökkel, lenyűgözte őt azok ragyogása és szépsége, így 1949-ben úgy döntött, életét az üveggyöngykészítés mesterségének kitanulásának áldozza. Seiichi gyönyörű, minőségi üveg kásagyöngyök iránti szenvedélyét örökölte fia, Hiroshi, aki a szenvedélyt innovációval párosítva elkezdte az új gyöngytípusok megalkotását. Munkája eredményeképpen létrejött a MIYUKI vállalat, amely Japán első sikeres gyöngy-gyára. Azóta a MIYUKI folytatja Hiroshi innovatív elképzeléseit, több új és csodálatos gyöngyöt alkottak, pl. a Delica, Drop és Twisted, hogy csak néhányat említsünk. Elhivatottan fejlesztik a vonzó és gyönyörű gyöngyöket. A MIYUKI üveggyöngyök világszínvonalúak minőségük, ragyogásuk, és egyforma alakjuk miatt. Divattervezők, művészek és gyöngykedvelők egyaránt keresik.
(forrás: http://www.miyuki-beads.co.jp/english/seed/index.html)

GYÖNGYPLÁZA HÍREK

A Gyöngypláza elindításával az volt a célunk, hogy mindenki számára elérhetővé tegyük az egyedi, kézzel készült, mégis minőségi gyöngyékszereket. Az egyedi ékszer remek ajándék idős hölgynek, középkorú asszonynak, fiatal lánynak, kislányoknak egyaránt, hiszen mindenki szereti az exkluzív megjelenést.

Tetszenek az ékszerek?
Ajánlanád valakinek ezt az oldalt?
Írd be az email-címét:
Írd be ezt a szót: